Košarica:
0 proizvoda

50 Hlapićevi proizvodi
Sigurnost i zaštita podataka

Tajnost podataka

Croatia film se obvezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca.
Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja.
Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici Croatia filma i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita autorskih prava

Svi sadržaji objavljeni na Hlapićevoj online trgovini kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logo), ikone, slike, audio i video zapisi, digitalni sadržaji, software i ostali sadržaj koji nije naveden, a objavljen je na ovim stranicama, vlasništvo su trgovca ili dobavljača software-a te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba nije dopuštena.

Izjava o sigurnosti

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo T-Com Pay Way. T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica.
Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.
Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola.
T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.

Djelatnici Croatia filma d.o.o. ni u jednom trenutku nemaju pristup broju vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti u cijelom iznosu, djelomično ili otkazati.

Preuzimanje teksta u PDF formatu
Nastavi
 
 
 
 Hlapicev ducan

50 Informacije