Košarica:
0 proizvoda

50 Hlapićevi proizvodi
Uvjeti korištenja

OPĆE ODREDBE

1. Opće odredbe uvjeta prodaje

Vlasnik internet stranice hlapic.net je trgovačko društvo Croatia film d.o.o. (dalje u tekstu: Croatia film).
Croatia film putem navedene stranice pruža uslugu prodaje putem svog servisa - Hlapićeva online trgovina (dalje u tekstu: Online trgovina).
Korištenjem usluge Online trgovine i svih pridruženih stranica i servisa na hlapic.net domeni smatra se da su potrošači
u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.
Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda ili usluga putem Online trgovine te na prava i
obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Croatia filma,
smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

Pružatelj usluge internet prodaje putem Hlapićeve online trgovine je
Croatia film d.o.o., Katančićeva 3, 10000 Zagreb,
OIB: 74221993288, MB: 3207447. Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MBS 080090482.
Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju s ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim svojim pravima i obvezama.
Croatia film pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
Croatia film pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Hlapićeve online trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
Croatia film pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Hlapićeve online trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.
Korištenje usluga Online trgovine odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Online trgovine od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Croatia film ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.
Kupljeni proizvodi koriste se na vlastitu odgovornost i isti se ne mogu smatrati zamjenom za liječničku ili nutricionističku terapiju.

NAPOMENA:
Slike proizvoda na Online trgovini su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici hlapic.net ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve proizvode ne može reklamirati s te osnove. Croatia film će nastojati na web stranicama hlapic.net objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

2. Sklapanje ugovora o prodaji

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim
proizvodima predstavljaju ponudu Croatia filma za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac svojom registracijom,
zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra
da je zaključen Ugovor između korisnika i Croatia filma, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.
Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem Online trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade - cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega te Interneta.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu Croatia filma na jedan od sljedećih načina:
- dovršenjem i plaćanjem narudžbe odabranim načinom plaćanja, kao registrirani korisnik Online trgovine,
- dovršenjem narudžbe putem jedne od telefonskih linija 01/4813 711, 01/4817 224 i plaćanjem iste odabranim načinom plaćanja


a) U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.
b) Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.
c) Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, Croatia film zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.
d) Nakon dovršenja procesa naručivanja, korisniku će putem njegove e-mail adrese biti dostavljena ponuda s brojem narudžbe i podacima za plaćanje, koja ima snagu predugovorne obavijesti iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014.)

3. Komunikacija Hlapićeve online trgovine s korisnicima

Registracijom i kupovinom dajete suglasnost da vas Croatia film, u svrhu promocije
proizvoda i usluga, može putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanja
sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge.
Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost.

Preuzimanje teksta u PDF formatu
NastaviHlapicev ducan

50 Informacije