Poslije škole

MAGIČNO VRIJEME ADVENTA SVUDA OKO NAS

Read more...Vrijeme Adventa mnoge gradove pretvara u bajkovita mjesta. Razlog tome su prekrasni blagdanski ukrasi koji u to vrijeme krase ulice, gradske trgove i izloge trgovina. Iako su najpoznatija odredišta u našoj blizini Beč i Salzburg u Austriji, brojni su gradovi koji nude prizore koje postoje još samo u mašti.

.

Opširnije...

HOĆU NEŠTO ČITATI: ČETIRI GODIŠNJA DOBA

Read more...

Irena Plejić Premec, Jasna Kohnert Stavenhagen, Danijel Srdarev

Naučimo otkrivati jezik likovne umjetnosti već sada! Naučimo u likovnim djelima pročitati priču, omirisati, čuti i doživjeti krajolike koje su na platnima opisali slikari.

.

Opširnije...

BONTON: KAKO SE PONAŠATI U IGRI?

Read more...

Ukoliko si dio ekipe, znači da prije svega moraš poštivati sve druge koji se igraju s tobom. Svojim suigračima trebaš uvijek pružati podršku i truditi se stvarati pozitivnu i ugodnu atmosferu.

.

Opširnije...

HOĆU NEŠTO ČITATI: MOJ ZAGREB

Read more...

Šašić, Pribić

Sve vas koji živite u Zagrebu ili biste ga željeli upoznati, slikovnica o povijesti našeg glavnog grada prava je razbibriga.

.

Opširnije...

SPORT: KOŠARKA

Read more...

U košarci se nadmeću dvije momčadi sa po pet igrača koje nastoje ubaciti što više puta loptu kroz obruč tzv. koš. Vrijednosti "koša" se razlikuju, ovisno o tome iz  koje je pozicije pogođen, odnosno, da li je pogođen u toku igre i s koje udaljenosti (dva boda ili "trica") ili iz tzv. slobodnog bacanja (1 bod).

.

Opširnije...

HOĆU NEŠTO ČITATI: KAKO NACRTATI ŽIVOTINJE

Read more...Željka Mezić: Kako nacrtati životinje

Naši prijatelji, životinje, sigurno su jedan od tvojih najomiljenijih motiva crtanja i slikanja

.

Opširnije...

SPORT: RUKOMET

Read more...Rukomet igraju 2 ekipe od po sedam igrača. Igra se odvija jako brzo, između dva gola na koji igrači, rukom, pucaju s udaljenosti 6 i više metara.

.

Opširnije...

HOĆU NEŠTO ČITATI: PRINCEZE SVIJETA

Read more...

Katell Goyer: Princeze svijeta

Svaka djevojčica oduševit će se zbirkom od 14 priča o princezama iz različitih zemalja i kontinenata: Francuske, Rusije, Japana, Egipta, Tahitija, Italije…Ali će se čitajući knjigu i iznenaditi.

.

Opširnije...